Saturday, 18 May 2013

PMR VICTIM


hye dear followers..
dini dah lama tak update blog ni maklumlah tahun ni kan PMR..
kena study always kan?
kata nak berjaya?
hehe dini calon PMR tahun ni tau..
jangan lupa doakan dini yer kawan2..
esok mid-year exam,tapi dini xbuat persediaan langsung
buat derk je padahal esok dh exam tapi masih lagi khayal bermain instagram la,twitter la,facebook la, BLOG la..hehehe..kalau sape2 yang pmr tahun ni sama macam dini mehla kite study smart k not study hard!!
remember don't play the fool..
cehh dah gaya macam cikgu yg tak bertauliah dah..
oklah sampai sini jer tau..
nnty continued lagi bila2...
kalau ada salah silap..sila komen kat bwah yer ,almaklumlah budak baru blajor la dikatakan.
bye ..Assalamualaikum


2 comments:

  1. good luck untuk pmr ya...

    p/s: salam kenal dan follow sini..

    ReplyDelete